Timvikarier Vård och Omsorg

Surahammars kommun är en kommun i förändring. Här har vi närhet till både landsbygd och storstad. Här finns drivkraften att växa , förändras och utvecklas. Det är därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du en del av en prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande och alltid meningsfullt. Välkommen hit!

 

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett stimulerande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Vi ger bästa möjliga möte med varje kund genom ett professionellt bemötande och ett gott värdskap. Hos oss får du bidra med din arbetsglädje och i ditt engagemang för att skapa delaktighet i god kvalitet i våra verksamheter.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att utföra sedvanliga stöd- och omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation.
Arbete innebär också att stödja och motivera brukare för att uppnå självständighet och delaktighet i sin vardag samt ha en aktiv och meningsfull tillvaro.
Arbetet är fysiskt och innehåller många fysiska arbetsmoment.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år.
Har du undersköterskeutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig samt om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande.
Vi vill att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift, då det är viktigt med dokumentation i det dagliga arbetet.
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och vi ser finsktalande sökande med tvåspråkskompetens som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som är trygg, stabil och flexibel. Vi vill att du kommunicerar på ett tydligt sätt och är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
För att lyckas i arbetet är det även viktigt med struktur och att du arbetar bra med andra människor samt kan lyssna, kommunicera och lösa eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt.
Körkort är ett krav inom hemtjänstens verksamheter.

Villkor

Anställningsform: Timvikariat

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Surahammar
Län Västmanlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/84
Publicerat 2024-02-09
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb